ZeelandJazz Festival Orkest - Malou Beauvoir

12-06-2016

Zondag 12 juni 

€ 25 ticket voor twee concerten

Aanvang concert ZeelandJazz Festival orkest om 14 uur

Malou Beauvoir om 16 uur

Bestel kaarten (organisatie ZeelandJazz)

 


14.00 uur ZeelandJazz Festivalorkest

Het ZeelandJazz Festival Orkest is een initiatief van een groep uit Zeeland afkomstige jazzmuzikanten, die voortaan ieder jaar tijdens het festival optreden. Ze zullen in een wisselende samenstelling, onder leiding van Martin Fondse en Jan Menu, hun eigen composities variëren met andere stukken. Daarmee zal dan in de loop der jaren een groeiend repertoire van eigen muziek ontstaan. Deze groep zeer talentvolle en ervaren musici staat garant voor muziek van uitstekende kwaliteit, met een grote variatie in stijlen. De samenstelling van de band wordt in een later stadium bekendgemaakt. - See more at: http://www.zeelandjazz.nl/home/programma/terneuzen/zondag/zeelandjazz-festival-orkest#sthash.BuDYdaoZ.dpuf
Het ZeelandJazz Festival Orkest is een initiatief van een groep uit Zeeland afkomstige jazzmuzikanten, die voortaan ieder jaar tijdens het festival optreden. Ze zullen in een wisselende samenstelling, onder leiding van Martin Fondse en Jan Menu, hun eigen composities variëren met andere stukken. Daarmee zal dan in de loop der jaren een groeiend repertoire van eigen muziek ontstaan. Deze groep zeer talentvolle en ervaren musici staat garant voor muziek van uitstekende kwaliteit, met een grote variatie in stijlen. De samenstelling van de band wordt in een later stadium bekendgemaakt.

16.00 Malou Beauvoir met trio Ivan Paduart

De Amerikaanse zangeres Denise King kon door een acute aandoening aan de stem niet optreden. Bandleider Ivan Paduart is volledig geslaagd in het vinden van een andere zangeres, van hetzelfde grote kaliber: Malou Beauvoir.

 

 

Malou Beauvoir is geboren in Chicago uit Haitiaanse ouders en opgegroeid in New York. Op haar 15e vertrok ze naar Parijs waar ze een US college bezocht en zich ontwikkelde tot actrice en zangeres. Daarna ging ze terug naar de VS waar ze een MBA behaalde en director in business development bij een grote technische onderneming werd. Aan het eind van de jaren negentig besloot ze zich toch geheel te toe te leggen op haar zang en acteertalenten. Ze is naast jazz zangeres ook singer-songwriter en actrice. Haar internationale en veelzijdige carriere heeft een grote vlucht genomen met engagementen in Londen, Parijs, Rio, Beiroet en Dubai. Ze treedt sinds ze in Brussel is neergestreken, geregeld op met de formidabele Belgische pianist Ivan Paduart die haar dus nu gestrikt heeft voor het ZeelandJazz Festival. Het wordt een heel spannend slotakkoord van het festival in Terneuzen!

 

 

In het filmpje een optreden van Malou in de befaamde Minton's Playhouse in New York, Minton's Playhouse is een club met een legendarische geschiedenis. Hier ontstond in jaren 30 de Bebop met Charlie parker, Thelonious Monk en Dizzy Gillespie.

www.maloubeauvoir.com