WesterscheldeBigBand

09-10-2016

Zondag 9 oktober 15.00 uur - €15

Reserveer kaarten


 

Het succesvolle Terneuzense orkest was enkele weken geleden een van de toporkesten tijdens het 7e BigBandfestival in Oostende en daarvoor in Bocholt, Belgisch Limburg, tijdens de "Night of the Oscars".

 


Het programma van het orkest bestaat uit werken uit het hedendaagse bigband repertoire van verschillende stijlen met formidabele solisten binnen de secties.

 

Zoals elk jaar wordt een solist of vocalist uitgenodigd als gast, dit jaar is zanger IVANN bereid gevonden dit concert als gast in te vullen.

Met het talent dat hij van zijn moeder Nadia erft maakt hij al op jonge leeftijd carrière met het inzingen van reclamespots en studioopnames. Hij volgt aan "The Young Artist School" in Antwerpen de opleiding voor zang, dans en acteren. In het begin van zijn carrière wordt hij veelvuldig gevraagd voor het begeleiden van bekende artiesten als backing vocal, zo werkte hij samen met Paul Young, Rob de Nijs, Leo Sayer, Lionel Richie, the Three Degrees en nog vele anderen.

Hij neemt in 2005 met veel succes deel aan het programma X-factor en ontvang in 2006 de award voor "Aanstormend Talent" van de stad Antwerpen.


Als leadzanger werkte hij 5 jaar mee aan het succesvolle VTM programma "Sterren op de  Dansvloer".


Wekelijks staat hij op de Vlaamse podia en daarnaast treedt hij als "Guest Entertainer" veelvuldig op bij verschillende cruiserederijen in de Caraïben.


Het belooft dus een fantastische muzikale middag te worden.

 

De WesterscheldeBigband staat onder leiding van Robert Verelst.

De WesterscheldeBigBand op Facebook