Passepartouts en vrijkaarten voor sponsors

Onze sponsors ontvangen, afhankelijk van het gesponsorde bedrag, passepartouts en vrijkaarten. 

 

Heeft uw bedrijf een passepartout?

Met één passepartout kan één persoon gratis alle voorstellingen in het gesponsorde seizoen bijwonen, behalve bij fundraisers zoals Night of the Friends.

 

Heeft uw bedrijf een vrijkaart?

Een vrijkaart biedt een gratis voorstelling naar keuze voor één persoon, behalve bij fundraisers zoals Night of the Friends.

 

U kunt zó binnenlopen op vertoon van uw passepartout of vrijkaart, maar u bent dan niet verzekerd van een plaats.

 

Wilt u zeker een plaats? Reserveer dan een kaart bij Boekhandel van de Sande, Noordstraat 55-57, telefoon 0115-612073 - of aan de kassa bij Porgy.

 

Porgy is een klein podium en soms is het helemaal uitverkocht. Heeft uw gratis plaats gereserveerd en u kunt niet komen? Laat het ons weten! Bij uitverkochte optredens (check de website) dient u een uiterlijk een half uur vooraf aanwezig te zijn, anders zijn wij genoodzaakt uw plaats aan een iemand anders te geven. Dank voor uw begrip.

 

Waar heeft u als passe-partout houder  nu in totaliteit recht op?

Heeft u bijvoorbeeld vier passe-partouts ontvangen, dan mogen vier personen een voorstelling bezoeken. 

 

Let op!

Porgy en Bess kan helaas geen kaarten achter de hand houden. Er zijn ca 130 vrijkaarten in omloop!

 

Om misverstanden te voorkomen, en teleurstellingen, is het dus zaak met uw vrijkaart of passe partout tijdig kaarten te bestellen bij Boekhandel van de Sande. Hier wordt de lijst bijgehouden.

 

We informeren onze sponsoren zo goed mogelijk: tweewekelijks  met een nieuwsbrief over het programma-aanbod de komende drie weken. Het is een goed idee om dan ook even verder te kijken op de website.

 

Bij optredens waarbij de artiesten niet door Porgy en Bess worden betaald, zoals Local Heroes (lokale bands), staat soms een telefoonnummer of een formulier waarmee u kunt reserveren. Deze band mogen alle faciliteiten, inclusief de promotiekanelen en -middelen van Porgy gebruiken en de opbrengst van de kaartverkoop is voor hen. 

 

Toch is een deel van de afspraak dat onze sponsoren en medewerkers gratis binnen mogen.