Porgy Crew pas: bijna altijd vrij entree!

Dankzij de inzet van alle vrijwilligers, aan de bar, voor de techniek, in de besturen en genrewerkgoepen, kunnen we Porgy en Bess zo goed draaiende houden.

De laatste jaren zijn er meer mensen bijgekomen, en ook de situatie aan de kassa is veranderd. Niet iedereen kent iedereen meer ... Om alle vrijwilligers die zich minimaal eenmaal per maand voor Porgy inzetten concreet in beeld te brengen en waardering te geven, zijn in november 2014 de Porgy Crew pasjes in het leven geroepen.

Voor wie?

Voor vrijwilligers die zich minimaal eenmaal per maand voor Porgy inzetten.

Wat kan je ermee doen?

Je kan met de Porgy Crew Pas gratis binnen bij (bijna) alle optredens die door Porgy en Bess zelf worden georganiseerd, dus niet de optredens van derden.

Je herkent deze gratis optredens op de website aan een Porgy Crew logootje helemaal onderaan, dus doorklikken na lees meer. Als er geen logootje staat, is dit optreden om kostenredenen niet vrij toegankelijk voor Porgy Crew.

Als een optreden is uitverkocht, kunnen ook vrijwilligers met Porgy Crew pas niet meer binnen. 

Hoe kom je voor niks binnen?

Kijk vooraf goed in het programma en plan je avondje of middag uit op tijd. Ga ALTIJD met je pasje naar Boekhandel van de Sande om een speciaal Porgy Crew kaartje. Dan is het meteen geregistreerd, en telt jouw plaats mee in het systeem. Ieder optreden heeft, afgestemd op het soort voorstelling, en i.v.m. de wetten  rond brandveiligheid een maximaal aantal plaatsen.

Als je op de bonnefooi naar Porgy gaat en het optreden is uitverkocht, kan je helaas niet meer binnen.

Hoe kom je aan een pasje?

De pasjes voor horecavrijwilligers worden verspreid door Pascal. Hij houdt bij hoeveel tijd mensen aan Porgy besteden.

 

.