Night Of The Friends 2016

26-11-2016

Zaterdag 26 november, 20.00 uur - €10,-

Kaarten a 10 euro zijn verkrijgbaar vanaf 27 oktober bij Sonora, Noordstraat 100, en vanaf 29 oktober bij Porgy en Bess en Vestzaktheater De Paerdestal,

 

 

 

De 9e editie van de Night Of The Friends belooft weer een heel bijzonder feestje te worden. Dit jaar is het goede doel: de regionale "Stichting Máscura". Deze heeft als doel langdurig en chronisch zieke mensen te verrassen met unieke beterschapswensen. Ook dit jaar is er weer een fantastische line up dus alle reden om te komen genieten en dit fantastische goede doel te steunen!

 

 

HOTFUZZ

Een te gekke rockband !!!! met zeer doorgewinterde muzikanten. Ze hebben al menig podia in zeeland en daarbuiten het dak eraf gespeeld!!

 


 

The Bright

Deze jonge band verovert zeeuws-vlaanderen en omgeving!! Moet je gaan zien of al gezien hebben !! Blues/rock maar deze keer in akoestisch jasje, echt te gek !!

 

 


MISTERMISS ft SANDER DE KRIJGER


Met z'n tweeën vormen zij het duo MisterMiss en deze keer met een leerling van Gitaarschool Five minutes of fame: Sander de Krijger.
Arjan en Ellen zijn geen onbekenden in het Zeeuwse muzikantencircuit. Arjan met zijn eigen gitaarschool Five Minutes of Fame, en hij speelde bij diverse bands in diverse genres.
Ellen trad jarenlang op in binnen en buitenland met allerlei artiesten. Vorig jaar waren al in Porgy en Bess met een te gek optreden. Dit jaar gaan zij dit dunnetjes overdoen, samen met Sander de Krijger.

 


 


DJ MARTIN
Je zou bijna zeggen zonder onze DJ MARTIN geen Night of the Friends. Hij is er vanaf het begin bij!


En als laatste en traditioneel de afsluiter is......

 

 


WHATEVER!
Pop/rock coverband, wie kent ze niet? Gegarandeerd een feest !!!!

Fotografie Manon Koopman en Kelly