Marjon van Iwaarden

13-02-2016

Zaterdag 13 februari 20 uur - €5 

 

De liedjes zijn zeer gevarieerd maar met een duidelijke onderlinge samenhang. Er zijn nummers met een luchtiger karakter, maar ook een aantal met een diepere, meer persoonlijke lading. Marjon vertelt wat haar raakt en inspireert. “Het werd tijd om mijn verhaal te vertellen”. Ze brengt met haar band Nederlandstalige popmuziek.

Na Dance met 2Unlimited, na theater met Flairck en jazz met diverse bekenden uit de jazz- en bigbandwereld, na een noodgedwongen pauze van een aantal jaren en na een The-Voice-Of-Holland-uitstapje, is Marjon zich met haar band gaan toeleggen op Nederlandstalige pop.


Volg Marjon en haar band op facebook

 

 

 

In maart 2015 stonden Marjon en haar band in een uitverkocht theater De Mythe in Goes.  Op 11.11.2016 staat er wederom een theatershow gepland.

 

E.P. 8.3
Begin 2015 vonden Marjon en haar bandleden dat het tijd werd om een E.P. op te gaan nemen. Na een periode van voorbereiden werd er op 14 maart van dit jaar gestart met een crowdfundingsactie via “Voor de kunst”. Het streefbedrag werd, door heel veel gulle gevers en sponsoren, ruim voor de gestelde deadline behaald en toen kon er met het realiseren van de E.P. worden begonnen.
Het eindresultaat is een E.P. getiteld 8.3.
 

 

 

De band:
Marjon van Iwaarden, zang
Walter Calbo, piano en Hammond
Maurits Holm, gitaar
Bas Matthijsse, basgitaar
Edwin van Vlierden, drums