Liz' Richards

27-02-2016

Man genoeg om vrouw te zijn

Zaterdag 27 februari 20 uur

Entree €5
gratis bij voorintekening van het boek

Klik HIER om het boek (€19,95) te bestellen!Deze muzikale presentatie van het boek "Man genoeg om vrouw te zijn" begint om 20.30u - zaal open om 20.00u.


De avond zal starten met een inerview/talkshow onder leiding van Radiomaker Andre de Bodt met auteur Stefaan van Laere en Liz' Richards. Na de pauze zal Liz' zo'n 45 minuten het publiek meenemen op een reisje door haar muzikale leven waarna er voor de voorintekenaars van het boek een signeer- en uitgebreide fotosessie zal plaatsvinden.


Het boek zal ook nog op de avond zelf te koop zijn bij binnenkomst, begeleiders mogen de avond bijwonen voor € 5,00, de kopers van het boek hebben gratis entree.

 

 

Van Amsterdam anno 1963 tot Sas-van-Gent anno 2016: het leven van Liz' Richards omspant intussen al meer dan een halve eeuw. In dit spraakmakend boek gaat hij de controverse niet uit de weg. Van de uitzuipkroeg over de sfeer van de pluimen en oogverblindende kostuums van de travestiespektakels tot het betere, live gezongen lied: het leven van Liz' is een lach een traan, nu eens schokkend en rauw en dan weer ontroerend en grappig.