Informatie over kaartverkoop

Met het online kaartverkoopsysteem koopt u uw kaarten via de betaalkanalen iDeal, Visa, Mastercard, Bancontact/Mister Cash of de Nederlandse Podiumcadeaukaart.


Klik op Agenda in het hoofdmenu aan de linkerzijde, kies uw voorstelling en klik op lees meer. Klik vervolgens op Bestel kaarten. Hierna kunt u een account aanmaken, of meteen inloggen en de gewenste hoeveelheid kaarten kiezen en afrekenen met de door u gewenste betaalwijze.

 

U kunt ook terugkeren naar het programma met verder winkelen en desgewenst andere voorstellingen toevoegen aan uw bestelling. Bent u teruggekeerd in de lijst met voorstellingen en wilt u toch geen voorstelling meer toevoegen, dan kunt u uw bestelling afronden door rechtsboven op het winkelmandje te klikken. Klik op Agenda voor een overzicht van de voorstellingen en maak uw keuze.

 

Het e-ticket wordt per e-mail verzonden naar het door u opgegeven e-mail adres. Uw e-ticket dient u thuis af te drukken en wordt aan de kassa van Porgy en Bess gecontroleerd. U kunt het ticket ook laten zien op uw telefoon. Met een e-ticket bent altijd verzekerd van een plaats!

Bij gereserveerde kaarten (kaarten die nog niet betaald zijn) dient u een uur vooraf aanwezig te zijn. Als de zaal is uitverkocht gaat uw kaart naar een wachtende.


Heeft u problemen met reserveren? Stuur een berichtje naar reserveren@porgyenbess.nl


Ook bij Boekhandel van de Sande, Noordstraat 57 in Terneuzen, kunt u kaarten kopen:
UITSLUITEND TIJDENS WINKELTIJDEN (géén reserveringen!). 

 

Attentie!  Voor voorstellingen van 'derden', zoals de Alliance Française, toneelvereniging, bands uit de regio (Local Heroes) etc. kunnen geen kaarten gekocht worden via het on-line reserveringssysteem. Er staat dan niet Bestel kaarten. De organiserende partij neemt de verkoop zelf voor haar rekening, u betaalt aan de kassa.

 

  

Scholieren

Scholieren van alle Zeeuwse middelbare scholen kunnen op vertoon van hun schoolpas kaarten kopen voor alle voorstellingen die door Porgy en Bess worden georganiseerd, tegen een sterk gereduceerd tarief van 5 euro. Dit kan online, maar ook aan de kassa van Porgy en Bess en bij Boekhandel van de Sande in Terneuzen. In de prijs is ook een alcoholvrije consumptie inbegrepen.

 

Groepen scholieren en klassen

Graag verwelkomen we groepen scholieren en middelbare schoolklassen in ons cultuurpodium, onder begeleiding van een docent. Wilt u met een grote groep komen, neem dan even contact op voor een vlotte afhandeling van tickets aan de kassa en eventuele andere voorbereidingen. Porgy en bess organiseert ook rondleidingen,waarin het verhaal van dit in 2017 60 jaar oude podium wordt verteld.

 

 

Passepartouts en vrijkaarten


Heeft uw bedrijf een passepartout?

Met één passepartout kan één persoon gratis alle voorstellingen in het gesponsorde seizoen bijwonen.

Heeft uw bedrijf een vrijkaart?

Een vrijkaart biedt een gratis voorstelling naar keuze voor één persoon.

 

LET OP

U kunt zó binnenlopen met uw passepartout of vrijkaart, maar u bent dan niet verzekerd van een plaats. Wilt u zeker een plaats? Reserveer dan een kaart bij Boekhandel van de Sande, Noordstraat 57, telefoon 0115-612073 (alleen tijdens winkeltijden!). Kunt u toch niet komen? laat het ons tijdig weten. Bent u een half uur vooraf niet aanwezig, en er is een uitverkochte zaal, dan gaat de plaats naar iemand anders.

 

uitleg

 

Lees hier de algemene bezoekersvoorwaarden.