JP & The Seeger Session Band

16-09-2017

Zaterdag 16 September 21.30 uur - €15

Bestel kaarten


Een ding is zeker: het wordt proppen op het podium van Porgy. Maar daar deinzen de vijftien muzikanten van JP & The Seeger Session Band niet voor terug. Hoe knusser, hoe gezelliger. En dus zijn ze vastberaden om er een memorabel feestje van te maken!

 

JP & The Seeger Session Band (met roots in Zeeland) staat garant voor een show waarbij stilzitten geen optie is. Jan Piet de Klerk en zijn kornuiten grijpen je vanaf het eerste moment bij de keel met een show vol americana, waarbij grootheid Pete Seeger als grote inspirator steeds over de schouder meekijkt. Neem Seeger, neem Bruce Springsteen en neem klassiekers uit de Amerikaanse folktraditie en je weet dat je een avond krijgt voorgeschoteld om de vingers bij af te likken. Inclusief een swingende blazerssectie en vier gouden keeltjes van The Seeger Sisters.

The Seeger Session Band deed eerder twee landelijke theatertournees (The Crisis Cure Tour en The Freedom Express Tour). Nu is het tijd om Porgy op stelten te zetten. Wedden dat het een koud kunstje is om dat voor elkaar te krijgen?

Meer informatie over de band is te vinden op www.jpseegersessionband.nl