Escential Healthcare Products

 

 

Karel den Ouden over Porgy en Bess:

Wij zijn elf jaar geleden verhuisd vanuit het jachtige van de Randstad naar het gemoedelijke Zeeuws-Vlaanderen. Niet om een speciale reden maar gewoon om de bakens eens te verzetten. Verandering is goed voor een mens.

 

We hebben daar nooit spijt van gehad; aan een terugkeer naar de Randstad moeten we niet denken. Zeker nu we sinds vier jaar in Terneuzen wonen en daar het fenomeen Porgy en Bess hebben ontdekt.

 

De veelzijdigheid en het ongedwongen karakter van dit knusse theater(café) waarbij het podium zo dicht bij het publiek is dat je de artiesten bijna aan kan raken is een geweldige ervaring. De beleving ten top !

 

Bravo voor al die vrijwilligers die zich zo professioneel inzetten om Porgy en Bess te laten draaien.

 

Porgy en Bizz is een leuk initiatief om middels een netwerkborrel het bedrijfsleven te betrekken bij Porgy en Bess, voor ons was het een reden om mee te doen met het sponsoring programma en daarmee Porgy en Bess te ondersteunen.

Ons bedrijf

Escential Healthcare Products ontwikkelt en produceert in een laboratorium in Oostburg geuren/parfums, voor uiteenlopende toepassingen.

 

Natuurlijk voor cosmetica maar ook voor reinigingsproducten, belevingsgeuren, wellness producten, eetbare parfums die sterrenkoks gebruiken om hun gerechten nog meer beleving mee te geven etc, etc….

 

Voor ons ZILT Thalasso project werken we met micro algen die we samen met andere grondstoffen hier in de Zeeuwse Delta winnen. Een typisch Zeeuws product dus.

 

Ons motto is “Geur is emotie” . Al geen ander kunnen wij de emotie van mensen beïnvloeden door het juiste geurtje te maken.  Dat is ook de reden waarom we ons betrokken voelen bij Porgy en Bess, waar emotie en beleving zo belangrijk zijn.

 

www.escential.nl

 


Karel den Ouden:

De veelzijdigheid en het ongedwongen karakter van dit knusse theater(café) waarbij het podium zo dicht bij het publiek is dat je de artiesten bijna aan kan raken is een geweldige ervaring. De beleving ten top!