Eriksson Delcroix

13-10-2016

Donderdag 13 oktober 20.30 uur - €17,50

Deze voorstelling is door omstandigheden helaas uitgesteld tot een nader te bepalen datum in het seizoen 2016-2017. Verkochte kaartjes worden gerestitueerd. Voor meer info:+31 615010308


In het voorprogramma Herman Brock jr. solo!

Het nieuwe album van Eriksson Delcroix met ’56 7th Street’ als vooruitgeschoven single, klinkt dankzij de vervlochten stemmen van Nathalie en Bjorn instant herkenbaar en toch weer anders. ‘Heart Out Of Its Mind’ is volgens Christophe Vekeman “eigentijdser, frivoler, offensiever én unieker" dan debuut ‘For Ever’. In ‘Een Betere Wereld’, zijn ode aan Eriksson Delcroix, heeft de Vlaamse schrijver het ook over “muziek die even dwingend is als het gehuil van de wind in een hemelse nacht”.


 

 

Eriksson Delcroix stond op Eurosonic 2016 en de band toert volgend jaar in België, Nederland en Frankrijk. De release van het debuutalbum ‘For Ever’ ging gepaard met 50 shows in binnen- en buitenland. Zo speelde Eriksson Delcroix in Parijs in prestigieuze zalen als La Cigale en L’Olympia. De groep verzorgde ook voorprogramma’s van Blaudzun, Howe Gelb en Daniel Lanois.

Eriksson Delcroix komen in een intieme setting naar Porgy & Bess.