DVL - Guy Forsyth & The Hoax

02-09-2016

Vrijdag 2 september 21.30 uur - €15

Bestel kaarten

 

 

 

In 2013 voegde Guy Forsyth zich op het Bluesrock Festival in Tegelen bij The Hoax voor een versie van Going to the Church van Lester Butler & The Red Devils. Het bleek de opmaat tot iets heel moois: een toernee waarin de Amerikaan Forsyth en de Britse Hoax-leden Jon Amor, Robin Davey en Mark Barrett als DVL hun grote inspirators eren! We zijn maar wat trots dat DVL deze ode aan wijlen Butler en zijn Red Devils ook in Porgy brengt!

 

Forsyth en Amor zijn geen onbekenden in Porgy. Ze deden ons podium in wisselende samenstellingen al meerdere keren aan. Ze troffen elkaar voor het eerst op het al eerder genoemde Bluesrock Festival in Tegelen. Daar stonden ze op dezelfde affiche samen met ... The Red Devils. Nog steeds inspireert de heftige, scherpe blues die Butler met zijn band in een korte, maar heftige periode de wereld in spuwde Forsyth & The Hoax in grote mate. 

 

In Porgy schuiven de bandleden al hun eigen werk aan de kant, onder het motto 'ere wie ere toekomt'. Het podium zal trillen op zijn grondvesten, de ramen zullen dampen als nooit tevoren. Porgy verandert in een blueskerk, waar Lester Butler en zijn Devils vast en zeker trots op zouden zijn! We're going to the church, fall on our knees and pray!