Conspiracy of Seven & Dance with Dragons

30-01-2016

Zaterdag 30 januari 21.30 uur - €5

 

 

Conspiracy of Seven is een symfonische powermetal band uit Zeeuws-Vlaanderen. Geïnspireerd door 's werelds grootste powermetal bands en een dosis jeugdsentiment en fantasie vertellen zij verhalen die je meenemen naar een andere tijd en plaats. Twin gitaarsolo's, melodieuze keys en zowel male als female vocals zijn de belangrijkste ingrediënten in hun muziek.
De band werd gevormd in 2012 en betrad voor het eerst het podium in juni 2014 met hun eerste project The Legacy. Inmiddels is de band nu bezig met hun tweede project Carnival of lost souls.

facebook Conspiracy of Seven

 

Dance with Dragons is een symfonische metalband uit Nederland. Deze zes-koppige formatie geeft alles in hun energieke show met stuwende gitaar-rifs en pakkende melodieën. Met haar verleidelijke zang vertelt zangeres Hiek over oorlog, liefde, hoop en haat. Hierbij wordt ze bijgestaan door de zware grunts van gitaristen Wouter en Michiel. De stuwende basis voor dit gitaargeweld en de vocalen wordt gevormd door Peter op bas en Pim op drums. En Kenji met zijn toetsen brengt het geheel in andere sferen.
De basis van Dance with Dragons is gelegd in 2001 en is sindsdien gegroeid tot een zestal dat zich er heeft op toegelegd om fantastische nieuwe metal-nummers te maken. De leden hebben reeds op verscheidene podia gespeeld, met bands als Autumn, Anatar, Eaves's fall, End of a Dream, Beyond Goden A New Dawn.

facebook Dance With Dragons

 

Over de tour
Conspiracy of Seven en Dance With Dragons ontmoetten elkaar vorig jaar op het podium van HPC Den Haag. De bands hadden meteen een klik met elkaar en daaruit is nu een tour gevormd die in Haarlem op 21 november 2015 startte. De tourdata worden tot op heden nog steeds uitgebreid met nieuwe aanvragen, dus deze denderende trein zal voorlopig nog niet tot een stop komen. Spring aan boord en geniet van een avondje symfonische (power)metal!